TYÖMAATAULUT

Teräksiset työmaataulut:
runko vankkaa kuumasinkittyä terästä → kestää Suomen säät ja käsittelyn ruostumatta – saranoitu runko → helposti pystytettävissä ja siirrettävissä paikasta toiseen. Saranoinnin ansiosta rimojen ja levyjen kiinnitys voidaan tehdä maassa → tikapuita tai nosturia ei tarvita. – painot 38 kg kahvallisia käsin siirreltäviä runkoon lukittuvia betonikuutioita – painoiksi kelpaa myös työmaalta mahdollisesti löytyvä tavara → pienemmät rahtikustannukset – mainospintana voidaan käyttää joko kennolevyjä tai vaihtoehtoisesti banderollia.


Kiinteä teräksinen työmaataulu:
Mahdolliset levykoot: leveys 2-3 m / korkeus max 6 m
Yleisin levykoko: 3x4m

Teräksinen kasattava työmaataulu
Mahdolliset banderollikoot: leveys 2,8m / korkeus max 4,5m
Yleisin banderollin koko: 2,8 x 4,5m

Puiset työmaataulut:
– runko puuta – saranoitu runko → helposti pystytettävissä ja siirrettävissä paikasta toiseen. Saranoinnin ansiosta rimojen ja levyjen kiinnitys voidaan tehdä maassa → tikapuita tai nosturia ei tarvita. – painot 38 kg kahvallisia käsin siirreltäviä runkoon lukittuvia betonikuutioita – painoiksi kelpaa myös työmaalta mahdollisesti löytyvä tavara → pienemmät rahtikustannukset – mainospintana kennolevyjä

Mahdolliset levykoot: – leveys 2-3 m – korkeus max 6 m
Yleisin levykoko: 3x4m

Muut vaihtoehdot:
Mikäli tarvitsette suurempaa vaihtoehtoa niin kaksi telinettä yhdistämällä voi tehdä leveämmän pinnan ja isoimmat työmaataulut on toteuttu trussitelineillä. Jos telineet ei tontille mahdu niin meiltä löytyy erilaisia ratkaisuja seinäpintaan, katso lisää vaihtoehtoja.