KUVANVAIHTOJÄRJESTELMÄT


Kuvanvaihtojärjestelmät
sopivat parhaiten jos mainosta on tarkoitus vaihtaa. Tällöin voidaan vähentää esimerkiksi seinään tulevien kiinnitysreikien määrää ja mahdollistaa mainospaikan pitkäaikainen käyttö. Suurinosa kehyksistä tuo banderollia myös hieman irti seinästä jolloin seinään ei jää samanlaisia jälkiä kuin suoraan seinään kiinnitetystä banderollista. Ota yhteyttä niin katsotaan teille sopivin vaihtoehto!

Alumiiniprofiilikehys sopii sisä- että ulkokäyttöön.
Koko räätälöidään paikkakohtaisesti haluttuun kokoon. Alumiiniprofiilikehys on kätevä tapa asentaa banderolli talon seinäpintaan mikäli sitä ei ole tarkoitus vaihtaa viikottain. Alumiiniprofiilikehykseen tulee kiinnitysreikiä seinään noin puolet vähemmän kuin asennettaessa banderolli suoraan seinään kiinni. Banderolli tulee alumiiniprofiilikehykseen kiinni ruuveilla ja on vaihdettavissa. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista Paroc -rakenteisissa taloissa jonka seinälle halutaan yrityksen mainos ja halutaan välttää seinään tulevia ylimääräisiä reikiä. Paroc -rakenteissa alumiiniprofiilien kiinnitykset seinään myös vuotosuojataan.

Bannergear järjestelmä sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.
Koko räätälöidään paikkakohtaisesti haluttuun kokoon. Kuvanvaihto on erittäin helppo ja nopea toimenpide.
Bannergear voidaan asentaa mm. talon seinäpintaan tai toteuttaa omilla jaloilla seisovana mallina.

Banderollihissi sopii sisä- että ulkokäyttöön.
Koko räätälöidään paikkakohtaisesti haluttuun kokoon. Hissit asennetaan monesti kohtiin jossa mainos saadaan korkealle mutta hissijärjestelmän profiilit saadaan tuotua niin alas että banderollin vaihto onnistuu ilman nostinta. Järjestelmässä on vinssi jolla banderolli saadaan nostettua sekä laskettua alas. Banderollihissi voidaan asentaa seinäpintaan. Banderollihissin osat voidaan maalata haluttuun väriin.

C-profiilikehys sopii sisä- että ulkokäyttöön.
Koko räätälöidään paikkakohtaisesti haluttuun kokoon. Kuvanvaihto tapahtuu liu’uttamalla banderolli profiilissa olevaan uraan.
C-profiilikehys voidaan asentaa talon seinäpintaan tai sisätiloissa roikkumaan esimerkiksi katosta.

Kevyt trussikehys sopii sisä- että ulkokäyttöön.
Koko räätälöidään paikkakohtaisesti haluttuun kokoon ja alumiinisella trussilla voidaan tehdä suuriakin pintoja seinään. Trussikehys on todella pitkäikäinen ja banderolli kiinnittyy kehykseen kumilenkeillä joten suurenkin banderollin vaihto on nopeaa. Loistava valinta pitkäaikaiseen mainoskäyttöön jossa pintaa on tarkoitus vaihtaa sekä lisäksi halutaan näyttävä kehys. Trussi voidaan maalata haluttuun väriin.

Vaijerikehys sopii sisä- että ulkokäyttöön.
Koko räätälöidään paikkakohtaisesti haluttuun kokoon. Vaijerikehys on kätevä ja kustannustehokas tapa asentaa banderolli talon seinäpintaan. Vaijerikehykseen tulee kiinnitysreikiä seinään noin puolet vähemmän kuin asennettaessa banderolli suoraan seinään. Banderolli tulee kehykseen kiinni nippusiteillä ja on nopea vaihtaa. Kehys on melko huomaamaton ja voidaan jättää seinälle vaikka banderolli poistettaisiin. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista useasti vaihtuvilla mainospaikoilla.
Vaijerikehys voidaan asentaa talon seinäpintaan ja sitä voidaan tarvittaessa tuoda irti seinästä.

Koska meillä Suomessa on 13 kuukautta vuodessa kestävä kaamos, on valaistuksen rooli ulkomainonnassa ensiarvoisen tärkeää. Muista kysyä tarjous myös mainospaikan valaisusta!