BANDEROLLIEN ASENNUSTARVIKKEET

Banderollin kiinnityslenkki / kumilenkki, UV-suojattu
Ehdottomasti markkinoiden paras kumilenkki kaiken kokoisten banderollien kiinnittämiseen. Banderollien kiinnittäminen yksittäisillä lenkeillä takaa banderollille kauttaaltaan tasaisen pingotuksen ja huomattavan varmuuden verrattuna yhtenäisellä kumiköydellä toteutettuun siksak -kiinnitykseen. Kumilenkki absorboi tuulikuorman ja banderolli pysyy aina sileänä. Polyesteripinta takaa pitkän hankauskeston ja miellyttyvän käsiteltävyyden. Kuormankesto 60 kg. Jousihaka sähkösinkitty.

Nippuside, UV-suojattu, 375 x 7,5 mm
Käytämme itse noin 30 000 nippusidettä vuodessa ja tämä malli on ainoa joka kestää kesät ja talvet ja on kaiken lisäksi edullinen. Kokemuksemme mukaan näistä nippusiteistä pettää asennusvaiheessa pakkasellakin vain noin yksi tuhannesta.

Nippuside, UV-suojattu, 546 x 12,7 mm
Järjettömän kokoinen nippuside kiinnityksien varmistamiseen. Näillä hinaa vaikka autoa. Uudelleenkäytettävä.

C-profiili 17 x 44 mm, kaksipuoleinen
Anodisoitu alumiiniprofiili banderollien ripustamiseen. Voidaan kiinnittää seinään suoraan profiilin läpi tai piilokiinnikkeillä. Kattokiinnitys ripuslenkeillä tai piilokiinnikkeillä. Lukuisia lisätarvikkeita, kuten kiristimiä, ripustimia, jatkoja ja piilokiinnikkeitä. Profiilit voidaan toimittaa määrämittaisina tai täysinä kuuden metrin salkoina. Sopii 7,5 – 10 mm kedereille.

Kumiköysi 8 mm
Polyesteripintainen kumiköysi banderollien ja pressujen kiinnityksiin.

Mainoslaitteiden varaosat ja tarvikkeet

 

Harustus- ja vaijerikehystarvikkeet
Teräsköydet, köysilukot, vantit, proput, ankkurit, nostosilmukat sun muut vaijerikehyksien ja kuvahissien toteuttamiseen sekä huoltoon.

Vinssit ja veivit
Banderollihissien ja bannergear -kehysten kitkalukolliset vinssit irroitettavalla veivillä. Testattua ja taattua laatua.

Ja yli 100 muuta tuotetta…